FANDOM


</tr> </tr>
Cbprofile
</td> </tr>
{{{name}}}
Biografi
Instrument</td>

Bass
Gitar

</td></tr>
.</td></tr></table></div>

Christian Bjørgen (19 april 1990 - ) er bassisten i Pearl.


Rolle i Pearl Rediger

Christian var ein av dei fire som var med å starte Impossible Creatures i desember 2003, bandet som skulle utvikle seg til å bli det som er Pearl i dag. Han deltok den første månaden som manager og promotor, men når Per Ove tok over styringa i bandet byrja han å spele bass. Han speler i tillegg gitar på nokre låtar.

På fritida Rediger

I tillegg til bandet så jobber Christian som administrator/redaktør for Høylandsbygd's nettportal[1]. Han arbeider og ein del med film, og holder for tida på med manuskriptet til CSI:Halsnøy 2. Resten av tida tilbringer han foran pc'en eller saman med kjærasten Malin.

Trivia: Rediger

  • Christian er det einaste aktive medlemmet i bandet som har vore med heilt sidan starten. (Martin B. hadde eit avbrudd i Juli 2004)
  • Speler fleire nettspel, som t.d. Counter-Strike, Guild Wars og World of Warcraft
  • Favorittartistane hans er Pink Floyd og Guns N Roses. Favorittalbuma inkluderer "The Dark Side of the Moon" av Pink Floyd og "Appetite for Destruction" av Guns N Roses.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki